woensdag 24 augustus 2022

9: Szczecin - Zieleniewo

Je merkt duidelijk dat Polen in ontwikkeling is. Wat eerst (en volgens Google) nog een b- weg was waar je kunt fietsen, is nu een snelweg geworden. Dat is even lastig, want een snelweg is net zoiets als een rivier voor een fietser. Je kunt er lang niet overal overheen; kan alleen via een viaduct of tunneltje.  Best wel even lopen zoeken, terugrijden, opnieuw zoeken, maar uiteindelijk kom je er wel. 
Vanochtend als eerste door Szczecin gefietst. Mooie dingen gezien, lelijke dingen gezien. Het is een havenplaats, met veel zware industrie aan de rand. Heel bijzonder.

Vandaag hebben we een heel bescheiden aantal kilometers gemaakt: 56. Gisteren waren we pas laat op de camping en dat is niet handig als je nog moet eten. Heel veel was al dicht en het camping restaurant failliet. nu vonden we het mooi geweest. We staan nu op camping Hania in Zieleniewo, direct aan een meer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Napels - wat gaan we doen?

Fietstour Bajabikes https://www.bajabikes.eu/nl/napels-fietstour-de-highlights/ Pompeii/Herculaneum Vesuvius Capri Paestum (misschien) Caser...