vrijdag 19 augustus 2022

5: Gifhorn - Tangermunde

Het was me wat, gisteravond! Denk je te gaan slapen, stopt er een busje een meter of 10 achter de tent. Het is donker. Koplampen vol aan, mensen die met dingen gaan sjouwen, uitladen, allemaal dingen doen en gedaan met de rust. Daarna stopt er nog een bus, andere mensen die ook nog eens lekker ruzie gaan maken. En dat op vol volume tegen elkaar. Zit je dan in je tentje. Maar goed, het wordt altijd vanzelf weer stil en uiteindelijk prima geslapen, al was het wat later. 
Fietsen ging vandaag geweldig. Heel leuke, afwisselende route. Goede 120 kilometer gedaan. Door bos, stadjes, een heel eind langs een kanaal en een stuk lagere temperatuur. Zo net boven de 20 denk ik. 
Ik zit nu in Tangermunde, op een kampeerplaats speciaal voor fietsers. Die moet je echt even weten te vinden. Hij hoort bij een haventje, waar een weide bij is voor tentjes. Helemaal prima en een verademing met gisteren. Dat is het pluspunt van een heel slechte camping: de volgende is bijna per definitie beter.
Nog een dag fietsen en dan zijn we al weer in Berlijn. Lange rit voor de boeg weer; 130 kilometer. Zondag rustdag en daarna gaan weer verder! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Napels - wat gaan we doen?

Fietstour Bajabikes https://www.bajabikes.eu/nl/napels-fietstour-de-highlights/ Pompeii/Herculaneum Vesuvius Capri Paestum (misschien) Caser...